Våra tjänster

Vi utför golvarbeten med material så som vinyl, linoleum, laminat, parkett, klinker osv. Våra medarbetare är utbildade för säkra våtrum och legitimerade med ID06. Vi har en bred kunskap och över 30 års erfarenhet i branschen. När ni anlitar oss använder vi bara de bästa golvleverantörerna i branschen. Det ska kännas tryggt att anlita oss!

VINYLGOLV

Vi är ditt val när det kommer till professionell och pålitlig service för vinylgolv i Skolor, Industrier, Vård & omsorg, Egna hem mm. Oavsett om det handlar om installation, reparation, underhåll eller uppgraderingar, har vi det som krävs för en säker installation.

LINOLEUM

Med års erfarenhet och en skicklig personal, har vi den expertis som krävs för att hantera alla typer av linoleumprojekt. Oavsett om det handlar om installation, reparation eller underhåll, är vi här för att säkerställa att ditt linoleumgolv är i toppskick.

LAMINAT

Vi använder enbart högkvalitativa laminatmaterial från våra samarbetspartner och de senaste teknikerna för att säkerställa att ditt golv blir vackert och hållbart.

PARKETT

Parkettgolv läggs planka för planka, men antalet stavar på varje planka betyder mycket för rummets karaktär. Om du väljer en 2-stavsparkett eller 3-stavsparkett får du ett livligare golv, vilket kan vara särskilt passande i ett mindre rum eftersom det upplevs som större.

AVJÄMNING

Vi utför flytspackling och Eps gjutning med egen pump även större uppdrag med Bulkbil utförs. För att få bästa förutsättningar för alla ytskikt kontakta oss.

TEXTIL

Våra textil- och golvmattor är konstverk för ditt hem. Med ett brett utbud av färger, mönster och storlekar kan du enkelt hitta den perfekta mattan som kompletterar din inredning och ger rummet en omedelbar känsla av lyx och stil.

VÅTUTRYMMEN

Alla våra medarbetare utbildas fortlöpande för säkra våtrum genom GVK Svensk våtrumskontroll.
Vi arbetar främst med våtrumsmattor på både golv och vägg
Vi har även goda kontakter med underentreprenörer som utför Kakel & klinker.
Vi utför även tätskiktssystem innan Kakel/klinker sättning.